fredag den 18. oktober 2013

Turist i AarhusJa, som min mor så fint har beskrevet, legede vi turister i Århus. Byen vi har været i en million gange, byen jeg er blevet døbt i (er døbt i domkirken omg), byen hvor MajseMaja går i skole ogehhhja byen hvor Sasja også har været engang i mellem.. 

Rochelle (Sasja), Eilin(Maja) og Vasthi(Rebekka aka mig, og V'et laver en F-lyd), dette er vores hollandske-identiteter og de skulle opleve Århus. Jeg må indrømme at det er svært at være turist i Århus. Man kan ikke finde noget kort over byen, souvenirene er uretfærdig dyre! og almindelige mennesker ved ikke hvor man kan finde Den Gamle By. Men ellers er Århus jo fantastisk! - og så fandt jeg ud af at der er nogle fine skilte, som jeg aldrig har lagt mærke til før, og de viser vej sådan nogenlunde.


Vi startede med at snakke engelsk allerede ved bustoppestedet i vores elskede hjemby lige udenfor Århus. Busturen var spændende! Vi kørte forbi Ikea, Skejby Sygehus, vandtårnet OG Mcdonalds - det var yderst fascinerende! Vi var dog usikre på hvornår vi skulle stå af. Så vi tøvede en kende og Rochelle blev mast i busdøren! 


Det første vi så var domkirken! Nøjj, altså det er jo en af de smukkeste kirker, selv i grå-vejr, Eilin og Rochelle pynter jo også billedet. 


Vi skulle selvfølgelig også besøge den gamle by. Men det var dog et hulens besvær vi havde med at finde den. Altså ikke fordi vi ikke kendte vejen, men hende damen i Aros kendte den ikke.. Men vi nåede derhen og prøv at se et nydeligt billede af os alle tre! Det var en mand, som så ganske flink og pålidelig ud, der tog det. Vi sluttede dagen af med en tur på Starbucks. Rochelle fik dog meget dårlig samvittighed og blev utrolig ked af, at hun ikke havde betalt for sin smoothie. Men de havde åbenbart ikke spurgt hende om penge, og hun troede man betalte senere! Eilin og jeg beroligede hende dog og sagde hun bare havde fået den foræret. En fin gestus og dejligt at spare nogle penge skulle man synes.
Hvad der er sparet, er tjent!

//Hval, Regnbue, turister//

3 kommentarer:

 1. HALLELUJA!!! Rebekka godt nok har du ikke blogget længe, men du har ikke glemt hvordan man gør!
  Dit bedste indlæg nogensinde!

  SvarSlet
 2. Haha, det lyder da som om det kører for dig søde Rebekka! Håber du har det godt!

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Dejlig blog!
  Har du lyst til at følges?
  Hvis det lyster, så smid en kommentar på bloggen! :)
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet