mandag den 14. oktober 2013

"Laver du lektier?" "Ja moarrr..."

Nu skal du bare høre! Sidste uge var lille mig i den store by Berlin. Det var virkelig fedt, som i virkelig virkelig fedt! Jeg går jo på den dersens efterskole i Ranum som tager alt min tid.... Men bare rolig jeg er i live! Selvom Ranum er en farlig by såvel som Berlin, men jeg er også ved at være stor, gammel og moden. Ja og fornuftig! Er du godt klar over at til Februar bliver jeg 17 år? Hold da op! Her den anden dag fik jeg at vide at jeg ligner en konfirmand, men opfører mig som en mormor. Er det godt eller skidt?? Hmm...

//Brandenburger Tor//

Jeg tænker, at jeg vil fortælle hurtigt om min pappi, daddy, Vater, fader, paps, farmand. Han var jo indlagt. Jeg tager det dårlige først og det gode til sidst.
Han var taget ind til lægen for at få fjernet et modermærke, som vi havde sagt til ham at han skulle for lang tid siden, men lyttede han? Næh. Men nu gjorde han det så ENDElig. Dagen før havde han løbet halvmarathon så han var rimelig smadret. Da han så stod og ventede på bussen efter han var blevet skåret i, så besvimer han! Der er heldigvis nogle som hjælper og han er jo LIGE ved siden af sygehuset/hospitalet/whatever så han skulle jo ikke så lang, men han besvimer igen! - og de ringer efter en ambulance og ambulancen kan kraftedme ikke finde ham! Nåh ja så kommer han så ind og bliver undersøgt på alle leder og kanter og umiddelbart er der intet galt. Så beder han om vand og drikker 12 glas eller sådan noget.. Så blev de enige om at han var dehydreret efter løbeturen i går. Typisk at han glemmer at drikke vand!
Så ventede vi en uge på prøverne, som skulle vise om der var noget i modermærket.. Det var der.
På efterskolen var der venneweekend og vi skulle til at spise, men så ringer min mor og jeg tænker, ej jeg må hellere tage den. Så fortæller hun mig at der er fundet kræft.. og jeg sidder i hyggelig stemning med sterinlys og forskelligfarvet kartoffelmos og så begynder jeg at tude.. Tårene triller bare. Alle mine dejlige venner ved bordet blev jo helt forvirret og min bff Sasja var også lige ved at græde og de vidste jo ikke hvorfor jeg sad og græd! Men ååh hvor var det godt at de var der! Heldigvis blev der handlet hurtigt og min far er blevet opereret og han skulle gerne være rask! De har fjernet nogle lymfekirtler og han skal lige tage den med ro, men ellers er vi bare sååårh lettede at han ikke skulle i kemo og alt sådan noget fims!

Lige nu tror min mor at jeg sidder og skriver report.. Men åååh hvor kan jeg bare ikke koncentrere mig! og så kom jeg til at kigge i min mail og så at der lå nogle nye kommentare på mit sidste indlæg. Jeg indså at jeg sådan savnede min lille blog og at læse alle jer andres.. Min bloglovin kan næsten ikke indlæse alle de indlæg jeg ikke har læst... (over 600).. 

//Dansetime med Amy, helt til højre, og jeg stå i blå lige ved hendes ass//

Men ja som nævnt tidligere så var jeg i Berlin i sidste uge - og sikke en oplevelse! Vi fik dansetimer af en lesbisk Justin Bieber med et pift af Jessie J, altså omg hun var dejlig. Lige da vi kom ind sagde flere piger "ej han er da egentlig lækker" ups det var så vores danselærer Amy.. Alle pigerne blev lidt forelsket i hende. Åha det var sådan at man helt overvejede om man nu liiige skulle gå over på den anden side? Jeg rørte også ved Berlinmuren!! Oh ma gawd. Jeg så det Jødiske monoment og Brandenburger Tor. Jeg dansede også flash mob og shoppede. Jeg fik 80 euro med hjemmefra og 100 euro madpenge af skolen. Jeg spiste ikke andet end McDonalds hele ugen og shoppede tøj for alle pengene.. hæhæ. Ej jeg plejer at være meget fornuftig og sådan, men ja jeg kunne ikke lade være. 100 euro er jo også lige overdrevet nok, så skulle jeg virkelig spise dyrt og fancy hver aften for at få brugt dem. 

Men det bedste var nu det danseshow vi så. "Show Me" åh gud det er nok det flotteste og fantastiske show! Se lige Traileren. Man kunne ikke andet end at blive imponeret. Hold nu op. 


//Monica, Naja og Rebekka (moi)!//


//Show Me finale//
// instagram er bare sagen//


Ellers så vil jeg helt klart skrive flere indlæg fraaaaaaaaa .... nu af!
Uha så må jeg hellere komme videre med lektier.

2 kommentarer:

 1. Ej hvor er jeg ked af det der er sket med din far, men det var dog heldigt at det blev opdaget så hurtigt :)
  Jeg håber at det alt bliver godt igen, det værste er når nogen man holder af er syge.
  Kender det godt, jeg har virkelig heller ikke særlig meget tid til at blogge lige nu :(

  Mange knus

  SvarSlet
 2. Dejligt med nogen personlige indlæg! Men jeg håber din far har det rigtigt godt nu! Sender ihvertfald alle mine tanker til ham og din familie :) Hav en rigtigt god dag.
  http://camilla-soerensen.blogspot.dk

  SvarSlet