fredag den 12. juli 2013

Gruppen

Jeg er stifteren af den såkaldte gruppe.

Det er en facebook gruppe med dette fine navn: Mathilde, Sasja, Rebekka, Maja, Anemargrethe og Vita. Men i daglig tale har den det kreative navn: gruppen.

Gruppen blev grundlagt da min veninde Mathilde spurgte mig for sjov: "hey Maja, vil du ikke lave en gruppe for mig og Sannie (en fra min klasse, og Anemargrethes bedste veninde, som Mathilde selv kender. Mathilde havde på det tidspunkt aldrig snakket med Sannie)". Jeg sagde ja, men inviterede også Vita og mig selv. Ingen af dem gad skrive, så vi inviterede Anemargrethe, som jo kender Sannie godt, vi troede at vi kunne få Sannie til at forstå, at gruppen ikke var farlig. Intet skete, indtil vi inviterede Rebekka, som lavede en fest ud af det hele. Sasja kom også med. Vi har senere haft skiftende medlemmer med, men de eneste der er blevet ved, er os seks.

Vi skriver de mærkeligste ting i den her gruppe hvorefter vi så diskuterer det, snakker om det osv. 
Eksempler:
Jeg har en date med Daniel fra 9.Z
Who the hell is Jesper?
Tondur har lige skrevet 
Hun er inder!
Troede jeg tog et billede - we've all bin there
Smed trøjen her de anden dag, me havde da noget indenunder

Det er ikke selve statusopdateringerne der er de sjoveste, men de geniale kommentarer
Jeg synes det var modigt af Anemargrethe at tilstå
Haha en Gosh mascara
Jeg synes du er lidt voldsom Mathilde

Okay kommentarer er altid taget ud af sammenhæng, så stopper med dem nu.

Det er mægtigt.

Det har gjort livet på facebook sjovere, fra måske at have en notifikation om dagen, får man nu tyve om dagen. Det kan varmt anbefales at alle får sig en sådan gruppe. Det gør at man kommer af med alle de der mærkelige statusopdateringer, uden at hele facebook skal se det.

Det største man kan opnå i gruppen, er at man får seks likes. Det vil sige at alle synes godt om noget, inklusiv sig selv. Det kan sammenlignes med at få en platinium plade, et 12-tal, en studenterhue eller et klap på skulderen. Det er en bekræftelse for sit gode arbejde.
Dette mine damer og herrer er kun sket tre (eller fire) gange i historien. Dog er det kun en af disse kommentarer, som ikke mine.

Dette er så alle os fra gruppen, og i stedet for, at lægge et billede ud af alle, lavede jeg den her.
Kan i gætte/ regne ud hvem der er hvem?

1 kommentar:

  1. "eller et klap på skulderen" hahahaha! Virkelig, virkelig nice - og det billede haha don't get me started hahah det er fantastisk!

    SvarSlet