onsdag den 3. juli 2013

Dybe tanker på det lille hus

Ja, jeg var på toilet (skulle lige tømme ryggen, U know..)


... og så slog det mig.

Livet har absolut ingen! mening.

Wow det er en chokerende opdagelse.. For det er jo rigtigt. Der er ikke noget man SKAL gøre, det er ikke meningen at vi skal have et job eller have børn.. Det er bare sådan vi er blevet opdraget... Det er det miljø vi lever i, men i virkeligheden er det jo ikke tænkt, at vi skal noget af alt det.. Der er jo i virkeligheden INGEN som har tænkt NOGET som helst om os mennesker. Om livet. Om vores mening. Det er jo ikke fordi der er nogen højere magter som holder øje med os og har valgt meningen med livet for os. Vi vælger sELV meningen med vores EGET liv. Man sørger selv for at finde mening med livet. Hvad man helt personligt vil opnå... Der er jo frit valg på alle hylder. Vil du dyrke korn og have marker - så gør du da det! Vil du spille fodbold - så er det det du gør! Eller vil du ikke i kontakt med nogen mennesker og være huleboer - så ud og find en god bjørnehule. Altså vi bestemmer jo selv. Gør hvad du vil - nobody cares. Ingen kan gøre noget ved det - og i sidste ende kan det jo være FULD-stÆn-DIG ligegyldigt. Du dør jo alligevel i sidste ende - ligesom alle fucking andre.

Jeps det er jo sandheden.. Den grufulde sandhed. Men på den anden side ikke så grufuld? For i sidste ende bestemmer du selv, og du former selv dit liv, og du kan sådan set være ligeglad med hvad der er rigtig og forkert, bare DU har det fucking herligt.

- og ja alle disse dybe tanker udfoldte sig mens jeg sad på WC-kummen.


(OBS: dette var IKKE en opfordring til at røve en fucking bank for det ville DU synes var herligt, nej idiot..)Just saying^^


2 kommentarer:

 1. Haha, hvor er det hyggeligt, at du vil dele dine reflektioner du gør på toilettet med os andre :)))) Du er da herlig!

  planetenjulia.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årrh tak for kommentaren! Hihi er glad for du kan lide det ;))
   Du er herlig!

   Slet