onsdag den 31. juli 2013

Der var engang...

Jeg vil nu fortælle jer historien om mit nye værelse.

Fordi hele familien: hestemoren, hestepigen, hestebroren, samt alle hestekattene (og ofte også hesteonklen), flyttede 200 meter fra et lejet hus ved kirken, til et lille men godt hus med udsigt over vandet. Huset var bygget 1953.

Huset havde den her kælder, som den 11- årige hestepige i starten var meget bange for. Den 19-årige hestebror flyttede derfor ned i de to beboelige rum i kælderen. Han indrettede det, og gjorde det til sit eget.

Hestepigen flyttede derimod ovenpå og indrettede det, og gjorde det til sit eget.

Årene gik, og hestepigen blev stor. Hestebroren havde nået en alder, hvor det var på tide at flytte hjemmefra. Det trak ud, men en februardag, fik hestebroren en lejlighed, og det var på tide for ham at stå på egne ben.
Hstemoren spurgte hestepigen, om hun ville flytte ned i den store kælder med to rum. Hestepigen takkede pænt ja. 

Tiden gik endnu, og en dag blev det sommer. Det var den sommer hvor der var tørke i 21 dage og 21 nætter.
Hestefamillien fik malet rummene, som efterhånden var blevet beskidt og drengeagtige. Derefter blev hestepigens møblet sat ind, og hestepigens og hesteonklen var ofte i IKEA. Projektet begyndte efterhånden at trække ud, og hestefamilien blev trætte af det hele. Men som det hele synes uendeligt, faldt det hele på plads. Hestepigen fik sine møbler ind, og indrettede det, og satte sit præg på kælderummet. Alle synes det var blevet så pænt, selv hestebroren, som havde boet i kælderen i 5 år.

Af Hestepigens hestevenner, var Din Ven den første der så rummet. Hun var også begejstret. 

Hestepigens har nu fået sig sit drømmeværelse med flere rum, hestepigens elsker at være i sit hesterum. Hestepigen er ikke længere bange for kælderen.

Hestepigen fik sat et whiteboard op, og det er Hestepigen vældig glad for.
Din Ven har også et whiteboard, og hvis I spørger pænt, kan det være at I må se det. 
Og det er en sand historie

3 kommentarer:

  1. BTW så er det 100 gange (sådan cirka) pænere (og renere) end da din bror havde de rum!

    SvarSlet