fredag den 7. juni 2013

Magneter

Her kommer historien om ... Fysikeksamen på Lisbjergskolen!

Vi står ude foran lokalet. Foran døren til den store fysikeksamen. Selvom vi griner og pjatter lidt er vi dødsensangst for hvad der venter os. Vi mangler stadig én elev. Tænk hvis hun ikke dukker op i tide?
 Døren går op! Vi holder alle vejret! ... men puha, det var bare LiseLotte, ak ja, LiseLotte som vi enGANG havde til engelsk. Dengang stoppede hun heldigvis op og sagde til sig selv "disse unge har brug for en bedre, mere bestemt og sjovere lærer end mig, jeg trækker mig." (og det her er slet ikke løgn, og vi var slet ikke hårde ved hende eller larmende, irriterende, nejnej!  - og hendes mor var slet ikke ved at dø.. nej da... slet. ikke. he. he.)..
Nu så vi den manglende elev! Lige på slaget. Vi kommer ind, siger hej til den frygtindgydende censor, Henrik, og giver hånd. Alt var tåget, vi var alle forvirrede og bange.
Nu skulle vi trække emne! Den første... "syrer" åh Gud! Hvad er det for en verden? Hvor uretfærdigt!
Hov, nu er det mig.. Altid tage 3. fra venstre! 3. fra venstre! Men gjorde jeg det? Nej.
Dit emne er "Magneter"

//Homoseksuelle magneter//

Bumbum! Så blevet livet lige meget nemmere for Rebekka-pigen! Smølfe-pigen! Din ven! Hun rocker og ruller og sejrer! High 5 Lenny Boy!!

Det var lige en lille dramatisk historie, men det var jo overHOVED ikke slemt. Et 12 tal til Rebekka Lausen i fysik/kemi. Det havde jeg slet ikke regnet med. Er du vimmer, jeg er stolt. Lille mig fik 12 i fysik... Det er alligevel lidt vildt, 12 i kristendom og FYSIK... Jamen dog, jeg føler mig klog.


Jeg vil takke Mathilde og hendes gamle fysiklærer for de fabelagtige noter!


Der står de sygeste ting i mellem...

"Elektromagnetismen blev opfundet af HC. ørsted. Ham er vi meget stolte af"
Eller: 
"Ting i SKAL kunne udenad:
 • at Spænding (U) måles i Volt, Strømstyrke (I) måles i Ampere og Modstand (R) i Ohm og effekt(P) i Watt (Jeg slår jer ihjel – meget langsomt, hvis i forveksler dem)
 • Det periodiske system (ej… det var en joke)"
Hahaha og den her er den bedste:
"Transformatorer virker kun med vekselstrøm. Elever, der forsøger at transformere jævnstrøm til afgangsprøven, bliver halal-slagtet med en paletkniv"
2 kommentarer:

 1. HAHAH det akavede øjeblik hvor jeg bliver helt i tvivl om man kan forelske sig i en skrivemåde! Hvis jeg skulle bestemme over dig skulle du skrive indlæg om din hver dag i sådan et sprog der. Hahah efter hver sætning glædede (hvis det overhovedet hedder det) til at læse den næste sætning! Jeg kan virkelig godt lide din skrivemåde :-)! Den skelner sig ud fra alle andres måder, og jeg skal uden tvivl følge dig fremover :-)!

  - Du kan tjekke den blog jeg ejer med en anden anonym person (forresten vi er lidt nye og vi regner med at blive lidt mere end 2 personer HAHA keep dreaming)
  men her er den

  - http://alloutofdamnsense.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mr Anonym - jeg takker helt dybt inde fra mit praktisk talt lille hjerte, men i en anden forstand meget meget store hjerte. :))

   Det er nok en af de fedeste kommentarere jeg NOGENsinde har fået, hvis ikke DEN fedeste. :D

   Jeg vil helt sikkert gå ind og kigge på den anonymeblog - og jeg glæder mig!

   Mange knus, gode tanker og håber jeg hører mere fra dig mystiske anonyme<3<3

   Slet