tirsdag den 18. juni 2013

English yesterday

Noget jeg har tænkt rigtig meget på, hvorfor laver vi bloggere tit overskrifter på engelsk?

I går var jeg oppe i mundtlig engelsk. Det gik sgu egentlig meget godt. Min lærer er ret skræmmende og laver altid underlige grimasser hvor man kan komme i tvivl om det man siger er helt ude i hampen... Censor var såååå sød! Helt vildt. Det var en ældre herre med store brune øjne. Ligeså blid og venlig han så ud, ligeså blid og venlig var han!

Voterering! 
Det tog sin tid...... Jeg ventede utålmodigt, mens de diskuterede om min karakter, og kiggede lige ind på censor og han sad og viftede vildt med hænderne... Jeg var virkelig nervøs! Så kommer jeg ind og de siger "du er virkelig oppe i den høje ende!" Nå ja det lover godt. "Altså dit oplæg var en klar 12'er! Din outline er god, du brugte vendinger som er langt over niveau og havde meget viden" Yes manner - jeg ved godt jeg styre "men" ej fucking fuck lorte men go home! Jesus Christ this is unbelievable! "MEN da du så skulle tale frit og svare på spørgsmålet lavede du nogle få dumme grammatiske fejl - og det er virkelig ærgerligt" ja det er fandme ærgerligt... 

Hvis bare jeg havde gjort mig mere umage så kunne jeg have scoret 12, det ved jeg. Der er bare en ting. De sagde aldrig direkte til mig "du har fået 10" men jeg går udfra det er 10... Det kan ligesom ikke være andet..

//Billede af mig med wii-remote og just dance på skærmen!!//

Nu sidder jeg så og spiser kammerjunker og skal snart mødes med min søde klasse.

Du må have en dejlig dag!

4 kommentarer:

 1. Men tillykke med de 10 tal da!
  På et tidspunkt skulle vi også have karakterer i fransk for en fremlæggelse vi skulle lave og min lærer var mega forvirrende og var ikke rigtig sikker på om jeg fik 7, eller 10.. endte med at få 10, så det var meget godt :) Men det var meget forvirrende. Ved heller ikke rigtig hvorfor vi laver overskrifter på engelsk, haha!

  lang tekst.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De lærere er meget forvirrende - men godt at dit faldt til den gode side med et 10 tal! <3
   Det er ret sejt at du kan fransk, synes jeg ;)

   Slet
 2. Super fede billeder! Virkelig inspirerende blog, følger dig selvfølgelig nu. Håber da også du vil følge tilbage, og måske lægge en kommentar! Knus http://kathrineenggaard.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) - jeg vil da kigge forbi med det samme!<3

   Slet